PASTA Z PSTRĄGA Z KAPARAMI

 

 

 

IMG_7199

Potrzebujesz:

  • wędzonego pstrąga
  • 1,5 łyżeczki musztardy
  • 1,5 łyżeczki majonezu (opcjonalnie jogurtu naturalnego)
  • 2 kiszone ogórki
  • 2 ugotowane na twardo jajka
  • sok z połowy cytryny
  • 1/3 średniej wielkości cebuli
  • dwie garści kaparów
  • pieprz do smaku

Przygotwanie:

Pstrąga obierz z ości.  Cebulę, jajko i ogórki pokrój w kostkę. Całość przełóż do miski. Zblenduj blenderem ręcznym na gładką masę. Dodaj musztardę, majonez, pieprz i kapary. Całość wymieszaj.

Proste?

Proste!

Smacznego!

a.

 

 

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*